nlende

Method

Voor een innovatieve totaalaanpak van de dagelijkse professionele schoonmaak.

Over Ecodos
Duurzaam reinigen gaat om het product én het gebruik daarvan. Daarom maken wij hooggeconcentreerde, ecologische reinigingsmiddelen en combineren we deze met slimme doseersystemen en hoogwaardige schoonmaak- materialen. Zo helpen we u de schoonmaak efficiënter, hygiënischer, veiliger en milieuvriendelijker te maken. Dat is onze missie: de totale milieu-impact van onze producten verkleinen en de schoonmaakkosten verminderen. Zo eenvoudig als 1, 2, 3…

Method

De dagelijkse professionele schoonmaak vereist topprestaties op het gebied van kwaliteit, hygiëne, veiligheid, ergonomie en duurzaamheid. Ecodos Method is een innovatieve methodiek die op al deze gebieden een optimaal resultaat levert. De reinigingsmiddelen en de microvezeltechnologie versterken elkaar enorm, en dankzij het wasmiddel gaan de materialen extra lang mee.

Microvezeltechnologie
De microvezeldoeken en -moppen van Ecodos hebben grote voordelen ten opzichte van de klassieke sopmethode. In combinatie met onze reinigingsmiddelen geeft de microvezeltechnologie een sneller, schoner en streeplozer resultaat. Daarnaast zijn microvezelmaterialen veel ergonomischer in gebruik, omdat ze reinigen bij een lage wrijfdruk. Naast microvezeldoek is er ook Ecodos glasdoek voor het reinigen van gladde en glanzende oppervlakken.

Reinigingsmiddelen en doseersystemen
Ecodos combineert hooggeconcentreerde, ecologische reinigingsmiddelen met slimme doseersystemen. De reinigingslijn bestaat onder andere uit interieurreinigers, sanitairreinigers en vloerreinigers. Deze zijn tot wel 10 keer geconcentreerder dan traditionele reinigingsmiddelen en hebben voor het merendeel het Europese Ecolabel. De doseersystemen zijn gebruiksvriendelijk en zeer accuraat in het afgeven van de juiste dosering. Bovendien genereren ze data waarmee u gericht kunt sturen op efficiency en ecologische prestaties.

Ergonomische Sprenklersteel
Onze Ecodos Sprenklersteel zorgt met een eenvoudige druk op de knop voor een perfecte verdeling van de reinigingsoplossing. Dit voorkomt gesjouw met emmers en zorgt voor een ergonomische houding. De duidelijke kleurcodering voorkomt methodefouten.

Eenvoud in alle opzichten
Met de bijhorende werkflacon kunt u zeer eenvoudig het reservoir vullen en is de Sprenklersteel direct gebruiksklaar. Doordat de reinigingsoplossing optimaal verdeelt krijgt u een hoog reinigingsresultaat en snelle droging. Daardoor voorkomen we gevaarlijke situaties, overbodig product gebruik en zijn uw medewerkers sneller klaar.

Voordelen van de Ecodos Sprenklersteel:

  • Met minimale kracht bedienbaar
  • Duidelijke kleurcodering
  • Optimale verdeling van de reinigingsoplossing
  • Duidelijke vloeistof indicator
  • Water tillen en wringen niet meer nodig
  • Lichtgewicht en eenvoudig te verplaatsen

Wasmiddel
Microvezeldoeken gaan lang mee, maar moeten uiteraard wel goed schoongemaakt worden. Hiervoor hebben we Ecodet Microvezel Wasmiddel ontwikkeld. Dit hooggeconcentreerde ecologische wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor het herhaaldelijk wassen van alle soorten microvezel en glasdoeken. Het bevat geen bleekmiddelen, laat geen residu achter en tast de vezel niet aan. Zo weet u zeker dat uw microvezeldoek een maximale levensduur heeft.