nlende

Method

Voor een innovatieve totaalaanpak van de dagelijkse professionele schoonmaak.

Over Ecodos
Duurzaam reinigen gaat om het product én het gebruik daarvan. Daarom maken wij hooggeconcentreerde, ecologische reinigingsmiddelen en combineren we deze met slimme doseersystemen en hoogwaardige schoonmaak- materialen. Zo helpen we u de schoonmaak efficiënter, hygiënischer, veiliger en milieuvriendelijker te maken. Dat is onze missie: de totale milieu-impact van onze producten verkleinen en de schoonmaakkosten verminderen. Zo eenvoudig als 1, 2, 3…

Method

De dagelijkse professionele schoonmaak vereist topprestaties op het gebied van kwaliteit, hygiëne, veiligheid, ergonomie en duurzaamheid. Ecodos Method is een innovatieve methodiek die op al deze gebieden een optimaal resultaat levert. De reinigingsmiddelen en de microvezeltechnologie versterken elkaar enorm, en dankzij het wasmiddel gaan de materialen extra lang mee.

Microvezeltechnologie
De microvezeldoeken en -moppen van Ecodos hebben grote voordelen ten opzichte van de klassieke sopmethode. In combinatie met onze reinigingsmiddelen geeft de microvezeltechnologie een sneller, schoner en streeplozer resultaat. Daarnaast zijn microvezelmaterialen veel ergonomischer in gebruik, omdat ze reinigen bij een lage wrijfdruk. Naast microvezeldoek is er ook Ecodos glasdoek voor het reinigen van gladde en glanzende oppervlakken.

Reinigingsmiddelen en doseersystemen
Ecodos combineert hooggeconcentreerde, ecologische reinigingsmiddelen met slimme doseersystemen. De reinigingslijn bestaat onder andere uit interieurreinigers, sanitairreinigers en vloerreinigers. Deze zijn tot wel 10 keer geconcentreerder dan traditionele reinigingsmiddelen en hebben voor het merendeel het Europese Ecolabel. De doseersystemen zijn gebruiksvriendelijk en zeer accuraat in het afgeven van de juiste dosering. Bovendien genereren ze data waarmee u gericht kunt sturen op efficiency en ecologische prestaties.

Ergononische eMop
De Ecodos eMop is in alle opzichten innovatief. Zo verdeelt deze het reinigingsmiddel over de volle breedte, recht voor de mop. Daardoor ontstaat exact de juiste verdeling op de juiste plek. Bovendien is de sprenklersteel zeer ergonomisch in gebruik. Water tillen en wringen is met de microvezelmop immers niet meer nodig. Bovendien is de steel in hoogte verstelbaar en wordt de sprenkler bediend met een lichte druk op de toets.

Intelligent systeem
Wie wil sturen op verbruik, efficiency en kwaliteit, heeft concrete data nodig. Daarom hebben we de Ecodos eMop voorzien van een intelligente uitleesfunctie. Hiermee kunt u zien hoeveel reinigingsmiddel er per shift of per medewerker wordt gebruikt, en hoelang de eMop per shift wordt gebruikt. Het ophangsysteem heeft bovendien een elektrisch oplaadpunt. Als uw medewerker de energiezuinige eMop na gebruik weer in het systeem plaatst, kan deze eenvoudig opgeladen worden.

Enkele pluspunten van de Ergonomische eMop

  • sprenkler zonder kracht bedienbaar
  • steel in hoogte verstelbaar
  • optimale verdeling van reinigingsmiddel
  • water tillen en wringen niet meer nodig

Wasmiddel
Microvezeldoeken gaan lang mee, maar moeten uiteraard wel goed schoongemaakt worden. Hiervoor hebben we Ecodet Microvezel Wasmiddel ontwikkeld. Dit hooggeconcentreerde ecologische wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor het herhaaldelijk wassen van alle soorten microvezel en glasdoeken. Het bevat geen bleekmiddelen, laat geen residu achter en tast de vezel niet aan. Zo weet u zeker dat uw microvezeldoek een maximale levensduur heeft.

Meer informatie: