nlende
Service

iHACCP
iHACCP is een online tool om in 3 stappen reinigingsplannen, controlelijsten, productinformatiebladen, hygiëne instructies etc. te maken. Met behulp van vrijwel iedere smartphone of tablet kan een dealer ter plaatse alle te reinigen objecten inventariseren.

Vervolgens genereert iHACCP een compleet hygiëneplan op maat. De laatste stap is een uitgebreide training van personeel gericht op hygiënisch, veilig en milieubewust werken. Informeer bij uw contactpersoon naar de mogelijkheden van iHACCP.

Training en instructie
Wij geven trainingen en voorzien schoonmaakpersoneel van informatie om zo meer efficiënter, hygiënischer, veiliger en milieuvriendelijker te reinigen. Op ons YouTube kanaal laten wij bovendien instructiefilms zien hoe de producten gebruikt moeten worden.

Montage en onderhoud
Ons installatie- en storingsteam is actief in zowel België als Nederland. De monteurs zijn SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en VCA** (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) gecertificeerd. Onze adviseurs worden uitgebreid en voortdurend getraind om zo het kennisniveau zo hoog mogelijk te houden.