nlende

Compact

Voor perfect schoon textiel in professionele omgevingen.

Over Ecodet
Duurzaam reinigen gaat om het product én het gebruik daarvan. Daarom maken wij hooggeconcentreerde, ecologische textielwasmiddelen en combineren we deze met slimme doseersystemen. Zo helpen we u de schoonmaak efficiënter, hygiënischer, veiliger en milieuvriendelijker te maken. Dat is onze missie: de totale milieu-impact van onze producten verkleinen en de schoonmaakkosten verminderen. Zo eenvoudig als 1, 2, 3…

Compact

Intelligent doseersysteem met hooggeconcentreerde, ecologische textielwasmiddelen (tot wel 5 keer geconcentreerder dan traditionele producten) voor perfect schoon textiel in professionele omgevingen.Intelligent 3-in-1-systeem
Dankzij ons unieke 3-in-1-systeem is Ecodet Compact geschikt voor elke situatie. Bij één type textiel doseert het systeem volautomatisch. Standaard wasmachines met verschillende soorten textiel voorzien we van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. En slimme wasmachines kunnen het doseersysteem zelfs volledig vanuit de diverse wasprogramma’s aansturen. Het intelligente doseersysteem maakt het verbruik van de wasmiddelen volledig inzichtelijk. Met de data wordt het mogelijk om te sturen op efficiency, kosten, hygiëne en ecologische prestaties.

Lage kosten
Dankzij de efficiënte werking, de exacte dosering en de hooggeconcentreerde wasmiddelen zijn de kosten per wasbeurt bijzonder laag. Bovendien is het systeem onderhoudsarm.

Uitstekende reiniging
De producten verwijderen moeiteloos alle vervuilingen, ook bij microvezelmateriaal. Omdat iedere was weer anders is, adviseren we u graag over de juiste instellingen en doseringen in uw situatie. Wij installeren de dispensers voor u, adviseren u over de juiste wasmiddelen en trainen uw medewerkers. Zo garanderen we een optimaal en probleemloos gebruik, 24/7.

Ergonomie en veiligheid
Het compacte systeem draagt bij aan de ergonomie en veiligheid op de werkplek met een duidelijke cijfer- en kleurcodering, praktische veiligheidssluitingen en eenvoudig te hanteren lichtgewicht verpakkingen. Doordat de dispensers op een handige hoogte hangen, staan er bovendien geen verpakkingen meer op de vloer: ergonomischer en hygiënischer.

Duurzaam systeem
De hooggeconcentreerde Ecodet Wasmiddelen hebben het EU Ecolabel. Er is immers minder transport nodig, u hoeft minder voorraad te houden en afval wordt tot een minimum gereduceerd. De dosering is zeer exact en de cartridges worden volledig leeggemaakt.

1.Wasmiddel
Hooggeconcentreerd, sterk geparfumeerd wasmiddel. Verwijdert hardnekkige vlekken en zorgt voor een schone en frisse was. Geschikt voor zowel witte als gekleurde was.

Ook beschikbaar als geurloze variant, speciaal voor de voedselverwerkende industrie en de gevoelige huid.

2.Wasverzachter
Hooggeconcentreerde, sterk geparfumeerde wasverzachter voor het verzachten en verfrissen van textiel. Geschikt voor zowel witte als gekleurde was (niet voor wol en zijde, tenzij vermeld op het waslabel).

3.Vlekoplosser
Hooggeconcentreerde, ongeparfumeerde vlekoplosser voor het duurzaam verwijderen van vlekken en geuren. Geschikt voor zowel gekleurde als witte was (niet voor wol en zijde).

4. Microvezel Wasmiddel
Hooggeconcentreerd, sterk geparfumeerd wasmiddel voor alle typen wasbare microvezel. Verwijdert hardnekkige vlekken en zorgt voor schoon en fris microvezelmateriaal.

5.Wasversterker
Verwijdert hardnekkige vlekken van onder andere organische vetten en oliën.

Informeer naar onze specialistische middelen voor uw toepassing.
Meer informatie: